top of page
Lid worden van Fodiaz

Fotoclub Fodiaz is een vereniging waar al meer dan 50 jaar geen rekening gehouden wordt "hoe goed je wel bent".
We gaan eerder uit van het standpunt dat iedereen die graag met fotografie bezig is kan en wil bijleren. En bijleren doe je door fotografie zoveel mogelijk de fotografie te beoefenen.
Ervaren of beginnende fotografen zijn welkom bij fotoclub Fodiaz. Bij het bespreken van hun foto’s in club verband wordt een goeie foto, zelfs nog een betere foto!

Je krijgt een eerlijk antwoord op de vraag wat mooi of minder mooi is aan uw foto. De andere leden van de fotoclub Fodiaz kijken met een frisse blik naar uw foto’s en zullen er hun eerlijke mening over geven en sturen eventueel bij met mogelijke tips.


Delen van je hobby met andere fotografen is leuk en daarom vergaderen we tweewekelijks in ons clublokaal in ’t Zonhoekje Veldeken 146 te Zele.


Het is aangenaam als mensen je mooie werk kunnen bewonderen tijdens onze jaarlijkse fototentoonstelling. Er zijn ook nog andere locaties waar we onze foto’s tonen.
Ieder lid krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan deze tentoonstellingen.

Lidmaatschap kost 25 € per jaar. incl.verzekering!
Wil je lid worden gebruik dan het contactformulier.

Jaarlijks hebben we een fototentoonstelling in het Henri Vandaelecentrum (zaal Jan Praet) op de Lokerenbaan te Zele.
Elke 6 maand worden foto’s gewisseld van Fodiaz in het administratieve gebouw van het OCMW (popup tentoonstelling) Padweg te Zele.
Jaarlijks zijn ook onze foto’s terug te vinden in de gangen van LDC De Welle van november tot januari.

Ieder lid krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan deze tentoonstellingen

bottom of page